8 vecí, na ktoré by ste nemali zabudnúť pri kúpe bicykla

Nákup bicyklov je zodpovednosť, pretože s bicyklom prichádza oveľa viac príslušenstva, ktoré potrebujete mať na svojom novom bicykli pre bezpečnú a plynulú jazdu. Správne príslušenstvo zvýši Vaše jazdecké skúsenosti a bezpečnosť. Príslušenstvo si dôkladne preskúmajte alebo si prečítajte recenzie o produkt, ktorý budete kupovať. Kupovať príslušenstvo pre bicykle môžete online alebo v kamennom obchode. Tu je 10 doplnkov pre bicykle, ktoré by ste si mali kúpiť.

 

Jazdecká výbava

Prvá a najdôležitejšia vec, ktorú by ste si mali kúpiť po zakúpení bicykla je jazdecké vybavenie, ktoré obsahuje prilbu, bundu, rukavice, nohavice a topánky. Do zoznamu môžete pridať oveľa viac. Toto je základné vybavenie.

Náradie

Keď ste na dlhých cestách alebo idete bicyklom do práce, sada nástrojov na opravu Vášho bicykla je nevyhnutná a zároveň Vám pomôže spoznať bicykel tým, že sa naučíte túto novú zručnosť byť mechanikom vlastného bicykla.

 

Batožinu

Zaistenie batožinového priestoru na bicykli umožní, aby ste si mohli prenášať veci napr. na výlet.

Termo oblečenie

Ak plánujete ísť na výlet v chladnejšom období, toto príslušenstvo pre bicykle je ideálne, aby ste sa počas jazdy zahriali.

Svetlá na bicykel

Pripojenie svetiel na bicykli, zvyšuje viditeľnosť ostatných jazdcov i Vás .

Bezpečnostné systémy

Dnes môžete chrániť svoje bicykle pomocou bezpečnostných systémov, ktoré prichádzajú s rôznymi funkciami, ako sú elektronické poplachy, sledovanie GPS atď.

 Reflektory

Na svoje koleso alebo na bicykli sa môžu vždy používať reflektory, ktoré chránia v noci tým, že ste viditeľnejší pre ostatných vodičov.

 

 

Univerzálny sklopný držiak

Môžete ho použiť ako nástenný držiak na zavesenie až troch bicyklov. Vhodný na uskladnenie Vašich bicyklov. Šetrí miesto, pretože v prípade, že v ňom nie sú predmety ho môžete ľahko sklopiť k stene.

 

Toto je základné vybavenie, ktoré by ste mali vlastniť, ak ste sa rozhodli kupovať bicykel.

 

Vždy majte na pamäti, bezpečne jazdiť!