Ochranný vak do kufra

                                           Prečo si zaobstarať  ochranný vak do kufra vášho auta

Potrebujete prevážať materiál v aute a nechcete si poškodiť kufor? Nezúfajte! Na našom e-shope si môžete zakúpiť ochranný vak do vášho kufra.

Nezašpiníte kufor

Možno ste už zažili situáciu, kedy ste potrebovali previesť ťažký materiál, objemné veci alebo odpad a zašpinil sa vám kufor. Pomocou ochranného vaku, už nebudete musieť nad týmto problémom rozmýšľať, pretože ochranný vak zaberie celú plochu kufra a tak budete môcť do kufra naložiť to, čo potrebujete.

Je praktický

Ochranný vak môžete mať v aute a použiť ho kedykoľvek a kdekoľvek a zaručí to, že sa zaobídete bez zbytočných problémov . Ochranný vak je z kvalitného polypropylénového materiálu. Má dve veľké rukoväte vpredu aj vzadu, pre ľahšie vyprázdnenie a takisto ochranný vak dokážete utesniť na steny vášho auta, kvôli jeho štyrom klapkám s očkami.

S ochranným vakom budete spokojný v každej situácii. Či už na prevážanie materiálu, vianočného stromčeka alebo na prevážanie odpadu, ktorý hneď viete z vrecka vyhodiť a kufor ostane čistý. Pre zakúpenie, klikajte na mottez.sk