Mottez Slovakia a Objavuj Turiec

              Mottez Slovakia spolu s Objavuj Turiec spúšťa požičovňu nosičov, vozíkov a e-bikov

Na e-shope Mottez sme začali spolupracovať s Objavuj Turiec, aby sme Vám priniesli príjemne zážitky a efektívne riešenie , či už s požičaním autonosiča alebo s požičaním bicykla.

Autonosič na požičanie

Potrebujete autonosič, ale nie dlhodobo? Na e- shope Mottez máte možnosť si ho požičať. Požičať si môžete buď nosič na jeden bicykel alebo až na tri bicykle. Taktiež si môžete požičať prívesný vozík na šesť bicyklov. Cena prenájmu sa Vám účtuje na každý deň a autonosič si môžete zaobstarať na koľko dní potrebujete.  Čo je ešte lepšie je to, že ak si nosič pre tri bicykle objednáte na viac ako sedem dní, dovezieme Vám ho zadarmo!

Chcete zažiť dobrodružstvo, objavovať a spoznávať prírodu Turca, ale nemáte bicykel? Nezúfajte! Objavuj Turiec Vám ho rád požičia! No je v tom jeden háčik. Nebude to len obyčajný bicykel, ale e-bike.

Čo je e-bike?

E-bike je bicykel, ktorý má v sebe zabudovaný elektromotor Pomôže Vám pri jazde do roviny alebo kopca. S e-bikom si užite celú jazdu s úsmevom a bez toho, aby ste maximálne siahali na dno svojich síl.

Ako si prenajmem e-bike?

Prenajať e-bike si môžete na objavujturiec.eu. Bicykel Vám dovezú a prídu poň, v hodinu akú si budete želať. Poradia Vám s výberom trasy a darujú Vám aj cyklomapu Turca. Dôležitá je bezpečnosť. Preto k bicyklu Vám požičajú aj prilbu zdarma.

Stačí si už len požičať autonosič, e-bike a veselo jazdiť. Príjemné zážitky!