Prečo si zaobstarať autonosič

Dnes sa pozrieme na produkt, ktorý ponúkame na našom e-shope Mottez. Povieme si dôvody, prečo je výhodné si zaobstarať autonosič a prečo sa Vám autonosič zíde ak ste cyklista.

Či ste začiatočník alebo skúsenejší cyklista a cestujete, za cyklistikou, určite mi dáte za pravdu, že prevážanie bicykla v aute, nie je úplne pohodlné.  Práve preto je najlepšia investícia do autonosičov, ktoré si môžete zaobstarať na našom e-shope Mottez.

POHODLIE

Nosič na aute Vám zaručí pohodlie a ušetrený čas. Nebudete už viac rozmýšľať nad tým, ako previesť svojho dvojkolesového miláčika. Počas cesty si budete užívať pohodlie, práve, kvôli autonosičom.

RÔZNY VÝBER

Či už máte záujem o nosič na ťažné zariadenie, na strechu, na 5. dvere, voľba je na Vás. Autonosiče ponúkajú rôzny výber uskladnenia bicyklov a to je ďalší skvelý dôvod si tento produkt zaobstarať.

FLEXIBILITA

Nosič na aute, Vám ušetrí čas. Autonosič jednoducho upevníte a uložíte bicykel. Ak chcete prepraviť viac ako jeden bicykel, stačí si zaobstarať typ autonosiča, na ktorý uložíte dva alebo viac bicyklov.

BEZPEČNOSŤ

S autonosičom viete, že máte bicykel v bezpečí. Či už počas jazdy alebo mimo nej. Autonosiče sú zabezpečené protišmykovými gumovými stopérmi a pásmi. Taktiež obsahujú kábel proti krádeži.