Spôsoby uskladnenia bicyklov doma alebo v práci

Ak vlastníte bicykel tak budete vedieť, že je ťažké nájsť správny systém na uskladnenie bicyklov, ktorý je bezpečný a maximalizuje priestor. Ak hľadáte riešenie na dokonalé uskladnenie bicyklov, tak aby Vám ušetrilo miesto a nepoškodilo bicykel, ste na správnom mieste Mottez.sk Vám vyrieši problém s uskladnením a prepravovaním bicyklov.

Skladovanie v garáži

 

Každá garáž je iná. Vo väčšine prípradov je malá. To je dôvod, prečo organizované uskladnenie bicyklov a zariadení je veľmi dôležité. Organizovaná garáž vám nielen uľahčí vyhľadávanie vecí, ale môže tiež zabrániť poškodeniu automobilov a bicyklov . Efektívne uskladnenie bicyklov je pomocou držiaka na stenu značky Mottez.

 

Steny na bicykle v interiéri

 

Ak ste cyklistický nadšenec, alebo jednoducho chcete zabezpečiť svoje bicykle v interiéri, potom je toto riešenie pre váš.Naši zákazníci používaju rezperný stojan na bicykle Mottez.

 

Bicyklové skriňe pre cyklistov

 

Hľadáte pohodlnejší a bezpečnejší spôsob uloženia bicykla? Zákazníci často používaju regále na vytvorenie unikátnych skríň na uskladnenie bicyklov, doplnených o priestor pre vašu súpravu, helmu, topánky a ďalšie. Ak chcete mať svoje bicykle doma a nechcete vŕtať do stien, potom je táto skrinka riešením pre vás.

 

Odstavenie bicykla v kancelárií

 

Ludia ktorí sa rozhodnú jazdiť na bicykli do práce, využívajú naše stojany na bicykle. Vo veľkomestách to je najjednoduchším a najlepším spôsobom dopravy. Unikátna funkcia stojanov na bicykle je v tom, že bez ohľadu na to, aký veľký alebo malý priestor máte, môžete ich nainštalovať tak, aby vyhovovali vašej kancelárii.